Kevään seminaarin aiheena on Käyttövarmuuden hallinta. Seminaari on järjestyksessään 19. PSK:n kevätseminaari.
Seminaarin tavoitteena on tuoda esille käyttövarmuuden hallinnan rooli ja nykytilanne teollisuudessa sekä teollisuuden muutosten mukanaan tuomat mahdollisuudet. Kiristyvä kilpailu ja tietomäärien jatkuva kasvu ovat korostaneet käyttövarmuuden roolia teollisuusinvestointiprojektien suunnitteluvaiheessa sekä käytönaikaisen toiminnan tukena teollisuuslaitoksissa. Käyttövarmuus tulisi nähdä liiketoiminnan kannalta kriittisenä osa-alueena. Luennoilla tuodaan esille oppeja ja kokemuksia käyttövarmuuden hallinnan toteutuksesta sekä sen kehittämisestä erilaisten esimerkkien kautta. Tilaisuus on tarkoitettu tuotannon, kunnossapidon ja suunnittelun edustajille. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
Seminaarin puheenjohtajana toimii Turkka Lehtinen AFRY Finland Oy:stä
Luennoitsijat:
Seminaarin avaus – Senior Reliability Expert Turkka Lehtinen, AFRY Finland Oy
Käyttövarmuuden hallinnan huomioonottaminen suunnitteluvaiheessa – Kehitysinsinööri Joni Seilonen, Terrafame Oy
Käyttövarmuuden merkitys yrityksen jatkuvuudelle – Kunnossapitojohtaja Jarmo Valtokari, SSAB Europe Oy
Käyttövarmuuden vahvistaminen digitalisaation avulla – Global Product Manager Mika Kari, Valmet Technologies, Inc.
Tiedonkeruun määrittelyllä perusta käyttövarmuuden hallinnalle – Tehdaspalvelujohtaja Mikko Nurminen, Walki Oy
Vastaanottotarkastusten merkitys tehtaan käyttövarmuudelle – Käyttövarmuusinsinööri Tuukka Salonen, SKF Oy Ab
Käyttövarmuuden varmistaminen osana asiakkaiden investointeja – Asiakaspäällikkö Jarno Sederlund, Fingrid Oyj
Käyttövarmuus miesten A-maajoukkueen valmennuksessa – Valmentaja Markku Kanerva
PSK:n jäsenyritysten henkilökunnalle, työryhmien jäsenille ja yhteistyökumppaneillemme tilaisuus on ilmainen. Seminaaritilaksi on varattu 200 henkeä vetävä Helsingin Pörssitalo, jonne toivotetaan tervetulleeksi kaikki asiasta kiinnostuneet.
Ilmoittautumiset . Kerrothan samalla jäätkö seminaarin jälkeen kevätkokoukseen ja illalliselle, sekä mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot.
Seminaariohjelma ja luennoitsijaesittelyt